Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

ВАЗОНИТ / VASONIT

Съдържа пентоксифилин, хипромелоза, кросповидон, микрокристална целулоза, силициев диоксид, магнезиев стеарат, свързващи компоненти, оцветители

vazonitПредназначение

Лечението с ВАЗОНИТ подобрява функциите на кръвоносните съдове. Приемът на медикамента гарантира разширяването и пропускливостта им. Подобреното кръвообращение се дължи и на увеличената еластичност на червените кръвни клетки. Тъй като таблетките са с удължен ефект, тази оптимизирана кондиция на кръвоносната система е трайна във времето. ВАЗОНИТ се препоръчва при проблемно кръвообращение в долните крайници, включително при влошено движение поради болки в прасеца.

Как се приема

Приемът на ВАЗОНИТ е индивидуален и се определя от лекар в зависимост от характера на болестния проблем и здравословния статус на потребителя. Ако няма специални инструкции от страна на лекуващия, стандартната доза е 1-2 пъти дневно.

Таблетките се сдъвкват и поглъщат с малко вода след хранене.

Продължителността на лечението се определя от медицинско лице. Не предозирайте, не спирайте лечението самоволно!

Възможни нежелани ефекти

Лечението с ВАЗОНИТ изисква консултация с лекар, тъй като са възможни някои странични ефекти от приема му.

Съобщавано е за алергични реакции – спазъм на бронхите, поява на обриви и мехури по кожата, особено около устата, очите и по гениталиите, кървене от лигавиците. При такива симптоми незабавно прекратете приема и се консултирайте с лекар.

Възможно е лечението с продукта да предизвика киселини, гадене и повръщане, подуване на корема, диария.

Рядко медикаментът причинява сърдечни смущения, изразени в стягане в гръдния кош, задух, рязко спадане на артериалното налягане, поява на отоци.

Макар и в единични случаи, реакциите от приема на ВАЗОНИТ могат да са по-тежки: хипертонични пристъпи, гърчове, мозъчни кръвоизливи, кървене в различни зони на тялото, влошено зрение, отклонения във функциите на черния дроб. Тези тревожни признаци изискват спешна лекарска намеса.

Кога НЕ БИВА да се приема

ВАЗОНИТ не се прилага в случаи на непоносимост към някой от съставните компоненти на лекарствения продукт.

Този продукт не се препоръчва на пациенти с тежки сърдечни диагнози, особено при скорошни сърдечни пристъпи.

При склонност към кръвоизливи, язва на стомаха, преживян инсулт или кървене във вътрешната повърхност на окото – не предприемайте лечение с ВАЗОНИТ!
Медикаментът не е подходящ за бременни и кърмачки.

ВАЗОНИТ не се използва за лечение на деца.

Приемът на това лекарство може в отделни случаи да причини замаяност, поради което не се препоръчва шофиране по време на лечението с него.

Взаимодействие с други медикаменти

Лечението с ВАЗОНИТ изисква лекарско наблюдение, особено при съвместяване с други продукти от поддържащи лекарствени програми.

Паралелният прием на ВАЗОНИТ и някои лекарства може да усили ефекта им – медикаменти за високо кръвно налягане, диабет, астма. Някои лекарства за стомашни киселини усилват ефекта на ВАЗОНИТ. Съчетаването на този медикамент с антикоагуланти изисква стриктен професионален контрол поради опасност от кръвоизливи.

_________

Усреднена цена в аптеките – 7.20 лв

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *