Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Хапчета от хлебарки!

В Китай хлебарки се отглеждат във ферми и се продават на фармацевтични компании, за да правят от тях лекарства!

Самата мисъл как неочаквано се натъквате на тези гадини в тъмния коридор или кухнята ви докарва тръпки на гръбначния стълб! А как реагирате като погледнете снимката…Но в Китай хлебарките са се превърнали в голям бизнес, защото много предприемачи сега умишлено отглеждат милионите от тях с цел продажбата им на фармацевтични компании.

Вестник  Telegraph, Великобритания  съобщава, че хлебарката е просто индустрия и тя процъфтява в много части на Китай. Дори новините за предполагаемите ползи за здравето, свързани с потреблението им, се разпространяват като горски пожар. Всичко лекуват с тях – от образуването на кръвни съсиреци и гастроентерит до туберкулоза и сърдечно-съдови заболявания!

Местни китайски групи хора особено в северните райони на Китай, са яли хлебарки в продължение на векове. Така че какво толкова има в това да ги консумират във вид на таблетки или капсули?

„Това не са същите тези, които виждате в дома си” – казва собственик на ферма за хлебарки Ванг и продължава – „Има стотици видове хлебарки, но само едни имат лекарствена стойност”. Той говори, разбира се, за Periplaneta Americana тип хлебарка, известна също като Американска хлебарка. Той в момента отглежда около 22 милиона от тези страховити насекоми в низ от бетонни бункери, разположени в крайградски район на Дзинан и е усвоил техниката, която ги предпазва от бягство. Преди те да навършат четири месеца, той ги убива и продава на фармацевтични компании, които ги обработват в различни лекарства.

Така че лекарства, направени от хлебарки може да бъдат спасение за много хора. Поне местните експерти мислят така, а знаем за силата на традиционната китайска медицина, която е от хиляди години. Лекарите в Китай са убедени, че те лекуват без да причиняват вредни странични ефекти.

 

 

Как да се отървем от мравки?

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *