Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

КАРСИЛ МАКС / CARSIL MAX

Съдържа екстракт от бял трън, манитол, повидон К25, полисорбат 80, натриев лаурилсулфат, натриев нишестен гликолат, магнезиев стеарат, силициев диоксид, натриев хидрогенкарбонат, свързващи компоненти, оцветители

carsil-maxПредназначение

КАРСИЛ МАКС е лекарствен продукт, чието действие се основава на свойствата на биоактивен компонент от бял трън. Екстрактът съдържа активната съставка силимарин, която въздейства на увредените чернодробни клетки и подпомага възстановяването им. Продуктът се препоръчва при възпалителни заболявания на черния дроб, чернодробна цироза, стеатоза. КАРСИЛ МАКС се прилага като елемент от възстановителни програми при токсикози от лекарства, химикали и алкохол.

Как се приема

Дозировката се определя от лекуващия в зависимост от характера на здравословния проблем. При тежки възпалителни процеси и стеатоза на черния дроб се препоръчват три капсули дневно; гълтат се цели, с достатъчно количество течност.

При профилактика и по-леки заболявания се приемат 1-2 капсули. За да има ефект от лекарственото въздействие, се изисква поне тримесечна употреба.

Възможни нежелани ефекти

КАРСИЛ МАКС обикновено не дава негативни странични ефекти. Има единични данни за алергични реакции – сърбеж, зачервяване и обриви, затруднено дишане, до шок.

Регистрирани са оплаквания за стомашен дискомфорт, гадене и повръщане, разстройство, газове. Много рядко са възможни смущения във функциите на вестибуларния апарат.

Кога НЕ БИВА да се приема

Този продукт не бива да се приема, ако е налице алергия към някой от компонентите му.

Не се препоръчва за лечение на деца под 12-годишна възраст.

Не предприемайте лечение с КАРСИЛ МАКС, ако страдате от тумор на простатата, матката или яйчниците, гърдата.

Консултирайте се за възможен вариант на прием в случаи на хормонални нарушения.

Бременни и кърмачки могат да приемат продукта само ако лекуващият прецени, че това е крайно необходимо.

Взаимодействие с други медикаменти

Приемът на КАРСИЛ МАКС трябва да бъде съобразен с възможна постоянна терапия за друг здравословен проблем.

Уведомете лекуващия, ако вземате противозачатъчни или тамоксифен. КАРСИЛ МАКС може да намали ефекта от действието им.

При паралелен прием с други медикаменти действието им се усилва, което може да има негативни последици за пациента. Касае се за лекарствени продукти като диазепам, кетоконазол, аторвастатин, винбластин и други.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *