Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

МИКРОВЕНЕН СПРЕЙ / MIKRO-VENEN SPRAY

Съдържа dimenthyl ether, methylal, aqua, Alcohol denat, panthenol, vitis vinifera leaf extract, pinus mugo leaf oil, parfum.

product_1719Предназначение

Характерните съставки на този охлаждащ спрей на д-р Тайс за отекли и уморени крака са екстракт от листа на червена лоза и пантенол. Благодарение на прецизната комбинация от компоненти продуктът охлажда кожата и подобрява оросяването на крайниците, като активира микроциркулацията на кръвта в периферната мрежа.

Как се приема

За външно приложение. Проблемните зони се напръскват с аерозола два пъти дневно, като се внимава да бъде покрита цялата мрежичка от повърхностни кръвоносни съдове. Разпръскването на продукта е желателно да се извършва за 4-5 секунди, без да се вдишва. Внимавайте да не попадне в очите или върху лигавица, както и върху открити рани.
Да се пази от деца. Да се държи далеч от електроуреди.

Възможни нежелани ефекти

Допустими са кожни раздразнения – зачервяване, сърбеж, ако потребителят е алергичен към някоя от съставките на композицията.

Кога НЕ БИВА да се приема

Да не се прилага, ако потребителят е алергичен към някоя от съставките на продукта.

Взаимодействие с други медикаменти

Не са известни.

Усреднена цена в аптеките – 20 лв

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *