ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

СПЕДРА / SPEDRA

Съдържа аванафил, манитол, фумарова киселина, хидроксилпропиленцелулоза, калциев карбонат, магнезиев стеарат и жълт железен оксид (E172).

spedraПредназначение

Това е лекарствен продукт, предназначен за мъже с еректилна дисфункция. Приемът му стимулира отпускане на кръвоносните съдове в пениса и подобрява притока на кръв, което поддържа ерекцията и оптимизира продължителността и пълноценността на половия акт. Трябва да се запомни, че СПЕДРА не премахва причините за състоянията на дисфункция и действието на продукта е временно. СПЕДРА предполага предхождащо сексуално стимулиране преди интимната близост.

Как се приема

СПЕДРА се приема не повече от веднъж дневно, около 30 минути преди сексуален контакт. Стандартната ефективна доза е 100 мг, но по лекарско указание тя може да бъде коригирана. Състояние на ерекция се постига само ако е налице сексуално стимулиране.

Продуктът може да се приеме преди или по време на хранене. При втория вариант медикаментът забавя началото на действието си. Някои хронични заболявания, при които потребител е на постоянна терапия, ограничават приема на СПЕДРА – препоръчва се двудневна пауза между актове със стимулация от продукта.

Възможни нежелани ефекти

Нужна е незабавна лекарска помощ, ако по време на акт със стимулация от СПЕДРА получите замъгляване или загуба на зрението с едното или и с двете очи, проблеми със слуха или неовладяна продължаваща ерекция (приапизъм). Ако състоянието на ерекция продължи повече от 4 часа се налага лекарска намеса, тъй като има вероятност да получите трайни увреждания на пениса.

При някои потребители приемът на СПЕДРА причинява главоболие, замайване, запушване на носа, необичайна слабост, промени в сърдечния ритъм, болки в гърба и топли вълни, хипертонични пристъпи, пристъпи на подагра, болки в гърдите, стомашен дискомфорт и диария, отоци и пристъпи на подагра, кръв в урината, сърбеж в областта на гениталиите. Допустима е и преждевременна еякулация. Ако някой от тези симптоми се проявява системно и състоянията се усложняват, обсъдете с вашия лекар възможността за замяна на продукта с друг.

Кога НЕ БИВА да се приема

Не приемайте този продукт, ако имате алергия към някоя от съставките му.

Да не се прилага при подрастващи под 18 години!

Продуктът СПЕДРА не е подходящ за потребители с тежки сърдечни заболявания, отклонения във функциите на черния дроб и бъбреците, преживели инфаркт или мозъчен инсулт в рамките на предходните 6 месеца.

Не използвайте СПЕДРА, ако страдате от нарушения в зрението или сте генетично предразположен към частична или пълна загуба на зрението.

Продуктът не се прилага в случаи на проблемно кръвосъсирване или язва. Да не се препоръчва, ако потенциалният потребител има ниско или високо артериално налягане, но не е на постоянна терапия за регулирането му.

Взаимодействие с други медикаменти

Приемът на СПЕДРА паралелно с някои медикаменти може да усили или отслаби ефекта от тях, както и собственото си действие. Ето защо лекуващият трябва да бъде информиран, ако приемате лекарства за регулиране на сърдечния ритъм, кръвното налягане, антибиотици, медикаменти за епилептици, други продукти за преодоляване на еректилна дисфункция.
______
Усреднена цена в аптеките – 33 лв за опаковка от 4 таблетки по 50 мг

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *