ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Англичанка се готви за двойна трансплантация на ръце

44-годишна жена от Великобритания може да стане първият човек в родината си, претърпял двойна трансплантация на ръце. Корин Гатън е изгубила нелепо двете ръце и двата си крака през миналата година.

korimЖивотът на Корин се преобърнал след една невинна кашлица, описват от medikforum.ru. Кашлицата все не преминавала и се оказало, че жената развива пневмония. След пневмонията я повалил сепсис и след мъчително лечение и куп оздравителни процедури се оказало, че ампутацията на всичките й крайници е единственият шанс да остане жива.

Корин понесла седем операции и прекарала 40 часа под наркоза. Осакатената тотално жена обаче решила да не се предава и заявила, че иска да се изправи на крака. Тя получила качествени бионични протези вместо крака, а на мястото на ръцете й прикрепват “козметични” ръце. С тях Корин може да се гримира и да държи мобилен телефон, но главното е, че на улицата не привлича масовото внимание или поне го привлича по-малко.

Сега са предложили на борбената Корин трансплантация на две ръце. Операцията подготвя професор Саймън Кей. Преди година той присади ръка на англичанина Марк Кахил и мъжът се чувства добре.

Ако операцията е успешна, Корин ще може да има известна чувствителност на ръцете почти веднага. За пълното възстановяване обаче ще й трябват месеци. Освен това до края на живота си тя ще трябва да пие лекарства, които да потискат отхвърлянето на чуждите тъкани. Всичко това Корин смята за преодолимо.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *