Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Народни лекарства при депресивна невроза

Смесват се и се разбъркват внимателно по 150 грама цвят от иглика, стръкове от жълт кантарион, листа от мента, 30 грама семе от копър. 3 супени лъжици от сместа се залива с 600 грама вряща вода. Врат 5 минути на тих огън, кисне 30 минути и отварата се прецежда. Пие се 6 пъти дневно по 75 грама 1 час след хранене.

Смесват се и се разбъркват внимателно 150 грама стръкове от жълт кантарион, листа от маточина и 100 грама листа от мента. 3 супени лъжици от сместа се заливат с 600 грама кипяща вода. Врат 3 минути на тих огън, киснат 1 час и отварата се прецежда. Приема се 6 пъти дневно по 75 грама 20 минути преди хранене.

Смесват се и се разбъркват внимателно по 100 грама стръкове от маточина, стръкове от бенедиктински трън. 2 равни супени лъжици от сместа се заливат с 500 грама вряла вода. Ври на тих огън 1 минута, кисне 10 минути и се прецежда. Пие се 3 пъти дневно по 1 чаена чаша затоплен чай.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *