НЕВРОБЕКС / NEUROBEX

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Съдържа тиаминов нитрат (витамин B1), пиридоксинов хидрохлорид (витамин В6), цианкобаламин (витамин В12), лактоза монохидрат, пшенично нишесте, талк, магнезиев стеарат, силициев диоксид, повидон, титанов диоксид, талк, оцветител.

nevrobexПредназначение

НЕВРОБЕКС е комбинация на витамини от В-групата, с чиято помощ се въздейства при възпалителни процеси и дегенеративни промени в организма. Дефицитът на В-витамини се отразява негативно върху структурата на редица тъкани, което създава условия за протичане на болестните процеси. Най-често потребност от НЕВРОБЕКС има при заболявания на двигателния апарат и нервната система.

Лекарственият продукт се прилага при неврити, невралгии, изтръпване на крайниците, за възстановяване след тежко боледуване, при хроничен алкохолизъм, отравяния. Повлиява положително и кожни заболявания – дерматити, екземи, псориазис.

Как се приема

НЕВРОБЕКС може да се приема до 3-4 пъти дневно по 2-3 таблетки. Таблетките се гълтат цели, с вода, по време на хранене или непосредствено след това. Дозировката и продължителността на терапията определя лекар в зависимост от характера на здравословния проблем.

Възможни нежелани ефекти

По принцип НЕВРОБЕКС се понася добре, но в отделни случаи е възможно да има някои странични ефекти. Обикновено става дума за алергични реакции – обрив, задух, възможен е шок при прием на по-високи дози. Съобщавано е за копривна треска, сърцебиене и изпотяване.

НЕВРОБЕКС може да е причина за увреждане на сетивни нерви в случаи на продължителен прием от порядъка на над два месеца.

Кога НЕ БИВА да се приема

НЕВРОБЕКС не е подходящ за пациенти, които са алергични към някоя от съставките на продукта.

Не се прилага при болни с тромбоемболия или заболявания с повишен брой на еритроцитите.

С повишено внимание и под контрол да се дава на страдащи от сърдечна недостатъчност и стенокардия.

Бременни и кърмачки могат да приемат под лекарски контрол НЕВРОБЕКС в случаи на крайна необходимост.

Взаимодействие с други медикаменти

Паралелният прием на НЕВРОБЕКС с някои лекарства може да отслаби терапевтичния ефект от приема им, както и този на визирания продукт. Възможни са взаимодействия при терапии за Паркинсонова болест, туберкулоза, подагра, с някои антибиотици, медикаменти за контрол на кръвното налягане, орални противозачатъчни.

________

Усреднена цена в аптеките – 8 лв за опаковка от 150 таблетки

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *