БОДИЛАКС – хранителна добавка срещу запек и излишни килограми

Как да си приготвим жива вода вкъщи

Първото научно издържано описание за приготвяне на жива вода е дело на квантовия физик Вадим Зеланд. Името му се свързва с т.н. теория на транссърфинга.

jivaТранссърфингът или управлението на реалността най-общо означава трансформиране на една потенциална възможност – в реалност, обясняват от sebepoznanie.com. Приготвянето на жива вода по Зеланд е проследено подробно в сайта www.ofiltrah.ru

Ето как се прави:

* Наливате в съд вода от водопровода и я оставяте да почива няколко часа. Трябва да е в отворен съд, за да се отделят хлорните пари от дезинфектантите. Началната доза, с която продължава процесът, е пет литра.

* Кипвате водата в емайлиран съд. Кипенето трябва да е до момента, когато се появяват множество ситни балончета. В мига преди да се появят големите – съдът се отдръпва от огъня.

* Охлаждате водата много бързо – поставяте я в по-голям съд със студена вода; ако е зима – изнасяте я навън.

* В продължение на два дни държите в тази вода 5-7 кремъчета, за да я обогатите със силиций. Камъчетата трябва да са черни. Не слагайте капак – достатъчно е да закриете съда с марля. След два дни водата се прелива внимателно в друг съд. Това се прави бавно, като последният пласт вода от около 3-4 см се изхвърля. В тази утайка са концентрирани някои от вредните примеси.

* Следва замразяване във фризер. Водата се поставя да замръзва в метален съд. След като се образува първият лед – той се изхвърля, а незамръзналата вода се премества в пластмасов съд. Отново замразяваме, като следим течността да се превърне 2/3 в лед. Незамръзналата вода, която съдържа вредни соли, се изхвърля. Ледът, получен при повторното замразяване, е нашето полезно вещество.

* Размразяваме въпросния лед при стайна температура. Той трябва да се стопи бавно. След като се втечни, ние вече разполагаме с нашата жива вода. За укрепване на структурата й можем да я прекараме през намагнетизирана метална фунийка.

Получената жива вода е годна за употреба в продължение на седем часа. Приготвянето й не е бързо, изисква време и концентрация, но казват, че си струва.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

От първия до “Как да си приготвим жива вода вкъщи

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *