Елица Тодорова: Българите имаме тайно оръжие срещу стреса

Елица Тодорова е изумителна в интерпретирането на българската народна музика и в нея намира тайната сила, която помага срещу стреса

Елица Тодорова е певица и талантлив музикант – перкусионист, който разнася по света магическите звуци на българската народна музика и вярва, че именно в тях е скрита силата, която помага на българите да се справят със стреса. Елица Тодорова и нейният партньор Стоян Янкулов – Стунджи представят два пъти страната ни на Евровизия и малко не им достига, за да се класират на върха.

Елица Тодорова: Българите имаме тайно оръжие срещу стреса
Елица Тодорова: Българите имаме тайно оръжие срещу стреса

Музиката трябва да носи позитивно послание, а българската етномузика, ритмите на фолклорните танци са заредени с огромна енергия и те са нашето тайно средство срещу стреса, споделя Елица Тодорова. Талантливата изпълнителка подготвя представянето на своя нов музикален проект и независимо от ангажиментите, не спира да се занимава с модерни и народни танци, заедно с някои от популярните български формации.

За тайните на своята енергия и перфектната си фигура, Елица Тодорова споделя пред БЛИЦ. Израснала с народната музика и барабаните, певицата поставя на първо място позитивните емоции. Посланието, което влага в своята музика е любовта. Обича дългите разходки сред цъфтящите цветя и по брега на морето, което я зарежда със своя неспирен ритъм. Усилията, които влага при ежедневните репетиции, танците и заниманията с барабаните, ангажират всички мускули на тялото. Дори й остава време за занимания с йога и плуване.

В храненето не се стреми да спазва някаква диета, просто се придържа към изпитаните правила, да се консумират повече натурални продукти. Обича салатите, българските плодове и зеленчуци, не пренебрегва месото и рибата. Водата е особено важна – тя пречиства тялото, и не само това, смята Елица.

В забързания ритъм на ежедневието българите все повече страдат от различни заболявания. Нужни са малко повече усмивки и позитивно настроение, за да се освободим от стреса и нашето тайно оръжие, завещано от дедите е българската музика, смело твърди Елица Тодорова.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *