ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

РИНАЛЕРЖИ / RHINALLERGY

Съдържа биоактивни компоненти от кромид лук, пелинолистна амброзия, очанка, американска чемерика, енчец, хистаминов дихидрохлорид, лактоза, захароза, магнезиев стеарат

rinalerji_logoПредназначение

РИНАЛЕРЖИ е хомеопатичен лекарствен продукт, който се отпуска без рецепта. Успешното му приложение изисква консултация с лекар за начина, по който ще се приема. Предназначен е за облекчаване на пристъпи от сенна хрема.

Как се приема

Не гълтайте таблетките РИНАЛЕРЖИ цели! Не стривайте!

Таблетките се смучат бавно през интервали от по 1-2 часа между храненията. Максималната допустима доза е 6 таблетки дневно.

РИНАЛЕРЖИ се прилага за облекчаване на симптоматиката и при деца над 6 години, като дозировката се определя индивидуално.

Не вземайте двойна доза, ако сте пропуснали прием в обичайното време.

Възможни нежелани ефекти

Няма описани характерни странични ефекти. Възможно е приемът на този лекарствен продукт да доведе до отклонения в обичайното ви състояние. Ако сте убедени, че РИНАЛЕРЖИ наистина е причина за тях, непременно направете консултация с лекуващия.

Кога НЕ БИВА да се приема

Не се използва за лечение на деца под 6-годишна възраст.

РИНАЛЕРЖИ не е подходящ за пациенти с непоносимост към някоя от активните съставки.

Бременни и кърмачки се нуждаят от консултация с лекуващия, който преценява дали приемът на това лекарствено средство е безопасен.

Взаимодействия с други медикаменти

Няма описани лекарствени взаимодействия с негативен ефект върху здравето на пациента. Въпреки това е наложителна консултация, ако приемате или наскоро сте приемали други медикаменти.

________

Усреднена цена в аптеките – 3.50 лв

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *