Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Ето кои са най-вредните съчетания на продукти!

Медици направиха своеобразна класация на зле съчетавани популярни продукти. При такива съчетания не само се унищожават полезните вещества в тях, но и възниква реална опасност от болести или трупане на наднормени килограми.

aceite_olivaСписъка оглавява съчетанието на алкохол и диетична кола: комбинация, предпочитана от много дами заради желанието да поемат по-малко калории, отбелязват от medikforum.ru. Експертите обаче са на мнение, че газираната напитка ускорява усвояването на всички компоненти от алкохола. Концентрацията му в кръвта нараства бързо и подсилва интоксикацията, подготвяйки махмурлук или дори натравяне.

На второ място по степен на потенциалните вреди за здравето е съчетанието от бира и фъстъци. Със сигурност полезните съставки на ядките са “убити” и остават само калориите. Фъстъците не бива да се похапват като мезе, а самостоятелно, като отделен хранителен продукт.

Зехтинът определено е изключително полезен; но ако се използва за пържене на месо – полезното се изпарява. Под действието на високите температури мазнината напълно се лишава от полезните витамини и минерали. Вие консумирате само вредни ингредиенти, получени в резултат на пърженето.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *