ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

СТОДАЛ / STODAL

Съдържа хомеопатичните компоненти anemone pulsatilla, rumex crispus, bryonia, ipecacuanha, spongia tosta, sticta pulmonaria, antimonium tartaricum, myocarde, coccus cacti, drosera, подсладители, етанол.

Предназначение

stodal-Хомеопатичният продукт СТОДАЛ е сироп с широко приложение. Препоръчва се при лечение на кашлица; облекчава мъчителната симптоматика и съдейства за преодоляване на здравословните проблеми.

СТОДАЛ се прилага успешно при суха и влажна кашлица; действа антисептично и съдейства за изчистването на дихателните пътища от слуз и храчки. Успокоява при спазми от суха кашлица. За разлика от други продукти със сходно действие не причинява сънливост.

Как се приема

Сиропът е подходящ за деца и възрастни.

Стандартната детска доза е 5 мл (чаена лъжичка) три до пет пъти дневно.

Дозировката за възрастни е 15 мл (супена лъжица) три до пет пъти дневно.

Не наваксвайте пропуснатия прием с двойни дози! Вземайте СТОДАЛ между редовните хранения.

Възможни нежелани ефекти

СТОДАЛ рядко дава негативни странични ефекти. Възможни са слаби алергични реакции – обрив, сърбеж, при непоносимост към някоя от съставките.

Приемът на СТОДАЛ може да причини дискомфорт и някои смущения при пациенти с тежки хронични заболявания.

Пациенти в преддиабетно състояние или диабетици следва да се съобразят с факта, че продуктът съдържа подсладители.

Кога НЕ БИВА да се приема

За да се избегнат възможни странични ефекти с неприятни или опасни последици, високо рисковите групи пациенти не бива да използват този продукт или да го приемат по лекарска преценка и при осигурено наблюдение.

Към високо рисковите групи се отнасят алкохолици; потребители с епилепсия; с увредени чернодробни или бъбречни функции; бременни и кърмачки; диабетици.

Не започвайте терапия със СТОДАЛ ако знаете, че сте алергични към някой от компонентите му.

Взаимодействие с други медикаменти

Информирайте вашия терапевт, ако наскоро сте приемали или още приемате медикаменти за друго заболяване. Съобщете за възможна поддържаща терапия, която не можете да прекъснете. Съвместяването на СТОДАЛ с някои лекарствени продукти може да причини отслабване или усилване на действието им, както и проява на странични ефекти.

Усреднена цена в аптеките – 6.60 лв

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *