Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

НОАЛ / NOAL

Съдържа натурален целулозен извлек във форма на фини прахови частици, и ментова есенция.

NOAL-MINTПредназначение

Този продукт облекчава мъчителната симптоматика при алергичен ринит. Впръсканите микроцелулозни частици (хидрокси-протил-метил целулоза ) образуват защитен гелоподобен филм върху лигавиците в носната кухина, като по този начин възпират въздействието на сезонните алергени.

Как се приема

НОАЛ мента прах за нос спрей се впръсква в ноздрите при спазване на всички правила за потребление на продукти в аерозолна опаковка. Задължително е преди процедура носът да бъде добре почистен. Препоръчва се по едно енергично впръскване последователно във всяка ноздра. Процедурата може да се повтаря многократно в рамките на деня, ако се намирате в агресивна среда.

За превенция или поддържане на нормална кондиция обикновено са достатъчни три процедури.

Възможни нежелани ефекти

Продуктът не съдържа активни лекарствени съставки, поради което не са очаквани и не е съобщавано за негативни последици от приема.

Кога НЕ БИВА да се приема

Без ограничения. Продуктът е подходящ за деца на възраст над 18 месеца, бременни и кърмачки, възрастни с хронични заболявания. Трайността на продукта е 6 месеца след разпечатването.

Взаимодействие с други медикаменти

Няма ограничения за съвместна употреба с медикаменти за алергични или други заболявания, с изключение на друг вид спрей за нос.

Праховите частици от продукта не бива да попадат в очите; ако това се случи е необходимо веднага да се направи промивка.

_

Усреднена цена в аптеките – 11 лв

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

От 2 до “НОАЛ / NOAL

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *