ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Метафизическо лечение с родохрозит

Родохрозитът е минерал манганов карбонат и често е наричан камък на баланса в тялото и любовта.

Кристалите са наситено червени и горещо розови, докато полираните камъни са светло розови, оранжево-червени, кафяви или сиви и имат розови или бели ивици. Родохрозитът се използва най-вече в бижутерията, но може да се нареже и на скъпоценни камъни.

Физични употреби

Родохрозитът се използва за кристално изцеление на много физически дисфункции. Той почиства чакрата, която се свързва със сърцето, като помага за изчистване на кръвоносната система. По този начин се прави детоксикация на панкреаса и бъбреците и способът се използва за лечение от диабетици. Лечителите, които използват метафизиката лекуват проблеми с щитовидната жлеза и инфекции в организма, които се повтарят често. Страдащите от астма го използват за филтриране на дразнители. Освен това има голям ефект за подобряване на зрението. Камъкът трябва да се носи поне 24 часа, за да произведе желания ефект.

Емоционално изцеление

Родохрозитът помага против много емоционални проблеми, поради което хората го носят денонощно, за да добият увереност и по-високо самочувствие. Той намалява стреса, тревожността и депресията. Поставете камък в банята, за да се освободите от стреса на ежедневните събития. Който носи родохрозит привлича любовта и приятелството и обикновено има добър стимул за творчество. Освен това може да ви отърве от всякакъв вид пристрастяване, включително храна, наркотици, цигари и алкохол и е полезен срещу проблеми, свързани с насилие.

Любов и връзки

За да укрепите връзката с любимия си – двамата носете родохрозит. Той лекува сърдечната чакра. Ако сте преживели раздяла – ще ви помогне да се излекувате от неприятното усещане.

Други приложения

Камъкът помага при намирането на нови приятели, когато се преместите в нов дом или на ново работно място.

 

Тюркоазът е майстор на изцелението!

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *