ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Зеленият чай ще ви предпази от различни видове рак

Зеленият чай активизира изгарянето на мазнини и подобрява физическата работоспособност

зелен чай рак

Причината е, че зеленият чай има способността да ускорява процеса на изгаряне на мазнини и увеличава метаболизма.

Антиоксидантите в зеления чай намаляват риска от развието на различни видове рак. Причината за рака е неконтролируемият растеж на клетките. Това заболяване е една от основните причини за смъртността в световен мащаб. Добре известно е, че окислителното увреждане способства за развитието на рака и че антиоксидантите оказват защитно въздействие. Зеленият чай е отличен източник на мощни антиоксиданти, като по този начин намалява риска от развитие на рак.

• Рак на гърдата: експериментални наблюдения показват, че жени, които често употребяват зелен чай, с 22% по-малко са подложени на риск от развитие на рак на гърдата.
• Рак на простатата: изследване открило, че пиещите зелен чай мъже с 48% по-малко рискуват да заболеят от рак на простатата.
• Рак на дебелото черво: употребяващите зелен чай са с 57% по-малко подложени на рак на дебелото черво.
Важно е да се помни, че добавянето на мляко в чая не е добра идея, тъй като намалява антиоксидантната ценност на чая, пише вестник „Феномен“.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *