ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

ГМО и прясно мляко – убийствената комбинация!

Пшеничените и зърнените храни не са онези, с които са се хранили нашите прабаби

прясно млякоИ тези растения не са пощадени от желанието да раждат и при най-неблагоприятните условия. Създаването на нови сортове като грижа за бъдещето на човечеството всъщност се превръща в огромна заплаха за неговото съществуване. Представете си какво се случва при срещата на нашите клетки с непознатите за тях променени молекули. Настъпва пълен хаос, лошо усвояване на хранителните вещества и възпалителни процеси, които отварят вратата на редица заболявания. Все още дори не осъзнаваме какви поражения може да има това за здравето ни, показват разкритията на д-р Уилям Дейвис в книгата „Пшеницата – маскираният убиец“.

Не е необходимо да сме болни например с хрема, за да спрем или да намалим употребата на млечни продукти от краве мляко. Проблемът е, че те предизвикват отделяне на много слуз в организма, което подпомага болестите. Слузта е причина и за повече студ в тялото, така храните не се преработват добре, стомахът и червата са затруднени, много ценни вещества се изхвърлят неусвоени, тъканите се затлачват с токсини. И това е факт не само при хората, които имат алергия или непоносимост към лактозата в млякото или към казеина (белтъка на млякото). Принципно е добре всички да внимават. Много изследвания сочат, че прекомерната консумация води например до остеопороза и други проблеми по време на менопаузата. Ограничението не важи за оризово, кокосово, бадемово и соево мляко. Може да включите и малко козе или биволско, пише списание „За жената“

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *