Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

ВИСМЕД МУЛТИ / VISMED MULTI

Съдържа натриев хиалуронат, натриев хлорид, калиев хлорид, динатриев фосфат, натриев цитрат, магнезиев хлорид, калциев хлорид, вода.

VismedПредназначение

Разтвор за преодоляване на сухотата в очите. ВИСМЕД МУЛТИ се прилага при повърхностни наранявания на зрителния орган или при симптоми на заболявания, свързани със сухота или преумора. Препоръчва се при работа в среда, наситена с прах, сух горещ въздух, цигарен дим. Препаратът е подходящ за овлажняване на окото при продължителна работа с компютър. Пробвайте продукта, ако чувствате дискомфорт при носенето на контактни лещи!

Как се приема

Една-две капки от медикамента се накапват внимателно в проблемното око – за целта наведете глава назад и издърпайте с показалеца долния клепач. При мигването, което следва, разтворът се разнася по цялото око и образува защитен слой. Тази процедура може да се повтори многократно през неголеми интервали от време, докато почувствате облекчение.
Продуктът е предназначен за продължителна употреба. Старайте се при употреба да не докосвате окото с накрайника на флакончето!

Възможни нежелани ефекти

В редки случаи приложението на ВИСМЕД МУЛТИ може да причини усилване на дразнението и зачервяване. Това може да се дължи на непоносимост към някоя от съставките. Ако негативните симптоми не отшумят, прекратете лечението и се консултирайте с офталмолог.

Активната съставка на продукта е натриевият хиалуронат. Това е естествен полимер с природно присъствие в зрителните органи – фактът прави приема на продукта безпроблемен и ефективен в преобладаващо число от случаите.

Кога НЕ БИВА да се приема

При реакции на непоносимост към някоя от съставките

Взаимодействие с други медикаменти

ВИСМЕД МУЛТИ не може да се прилага паралелно с друго средство за овладяване на очни проблеми. Комбинирането с още един медикамент може да неутрализира оздравителния ефект на всеки от тях.

ЗАБЕЛЕЖКА
ВИСМЕД МУЛТИ се предлага и под формата на гел. Съставът и начинът на приложение съвпадат с тези на разтвора.

Усреднена цена в аптеките – 19.50 лв

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *