ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Какво да направите, ако ви се „вие свят”?

Виенето на свят може да има няколко причини, различни по сериозност. 

Може да имате чувството, че тялото ви се върти, придружено от гадене и понякога повръщане. Чувство на лек световъртеж е най-простата форма на замайване. „Виенето на свят” се случва, когато централната нервна система получава противоречиви съобщения от други части на тялото. Вие можете да лекувате леки световъртежи с природни средства. Трябва да сте проверили дали нямате по-сериозно заболяване, например вертиго. От промяна на кръвното налягане също може да получавате замайване.

Прочетете, за да научите как да се лекува световъртеж естествено.

Пийте много вода. Дехидратацията може да допринесе за или да доведе до виене на свят.

Трябва да се храните редовно, защото виенето на свят е един от признаците на недохранване, нередовно хранене, нездравословно отслабване и други подобни екстремни гладувания с цел отслабване!

Седнете и вдишайте дълбоко няколко пъти, за да доставите кислород и приток на кръв към мозъка. Легнете за около 10 минути с пакет лед на врата си, докато замайването отмине.

Направете масаж на врата и на краката. Консултирайте се с крак рефлекс диаграма, за да видите кои области на краката трябва да се концентрира, за да облекчи световъртеж.

Вземете джинджифил за лечение на световъртеж и гадене.

Вземете витамин В6 на хапчета. Те помагат на мозъка да функционира и допринасят за здравето на вашата централна нервна система, а тя помага на тялото ви да поддържа чувство за баланс.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *