Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

За болните от рак ще се грижи специална болнична инсталация

Специална болнична инсталация създадена за болни от рак и произвеждана то PHILIPS е много известна и търсена в света

Американската болница Сан Хоакин в Южна Калифорния е направила поръчка за 500-та болнична инсталация предназначена за болни от рак. Тя носи названието Ambient Experience и е предназначена да създаде добра и изискана обстановка в болниците, където лекуват онкоболни.

Ambient Experience ще създаде отпускаща среда за болните, докато те престояват в болниците за лечение на рак и им провеждат диагностика, радиологично лечение и други. Тя ще им създава добра и приятна обстановка чрез видео, звук, и динамично осветление. Производител на тази болнична инсталация е холандската фирма PHILIPS. Тя започва производство и продажба на болнична инсталация насочена към грижите за пациенти болни от рак през 2006 г. и отбелязва преломен момент с тази поръчка за болница Сан Хоакин, която е 500-та поред. Споменатата болница е поръчала заедно с Ambient Experience и апаратура за новата си онкологична клиника Big Bore CT. С тази концепция ще бъдат изпълнени и 2 от радиологично-терапевтичните кабинети в центъра за лечение на рак.

болни от рак
Специална болнична инсталация създадена за болни от рак и произвеждана то Филипс е много известна и търсена в света

Творението на PHILIPS за болнично оборудване предназначено за онкопациенти е високо оценено и търсено като е достигнало за около 6 години 500 броя продадени инсталации. Фирмата е пионер в правенето на проекти и производството им за оборудване на болнична среда и медицински кабинети за имиджова диагностика. Инсталацията може да се наглася по индивидуалните изисквания на пациентите. Досега са оборудвани над 400 болници в повече от 50 страни по целия свят с иновационната болнична инсталация на PHILIPS. Фирмата е имала продажби на стойност 22,6 млрд долара за 2011 г. и е лидер на пазара на здравните акутни, кардио и домашни грижи и с продуктите свързани със стика на живот.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *