Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Първото нещо, което се интересуват близките при операция след упойка?

Много хора се интересуват за състоянието на своите близки след упойка

Първото нещо, което интересува близки на оперирани пациенти е дали се чувстват добре след упойка. Това е необходимото зло, което трябва да преодолее пациент, когато се наложи да бъде опериран. Кое плаши толкова много хората с упойката? Една истина, че тя е вредна и токсичността й само малко дели състоянието под упойка и смъртта.

Когато човек е под анестезия или упойка той става безчувствен към болките навсякъде по тялото.

упойка
Ето от какво се интересуват първо близките след упойка

Когато упойката прекрати своето действие човек не помни нищо от това какво е правено с него под въздействието й. Под въздействието й пациента не чувства нищо и не прави никакви реакции, което е и целта й, за да се използва за хирургически интервенции. Първата упойка е направена през далечната 1846 година на16 октомври. Мнението на лекарите е, че тя не е вредна за разлика от това на пациентите, които след като премине нейното действие се чувстват отпаднали, повечето не могат да разберат какво става с тях и къде се намират. Понякога подобно състояние продължава с дни, но преминава с времето.

В анестезиологията има един проблем, който възниква от упойката и това е така наречената малигнена хипертермия. Проявява се, когато има генетичен ефект в мускулатурата, при който се получава свиване на мускулатурата под въздействието на някои упойки. Това е причина за 95% от смъртните случаи на пациенти, но за щастие такава аномалия в мускулите е много рядка и се среща едва на 1 на 100 000 души.

 

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *