ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

НОРСУЛФАЗОЛ ВТ/ NORSULFAZOL VT

Съдържа сулфатиазол

norsulfazol-vtПредназначение

Прахообразен продукт, предназначен за външно приложение. Подходящ при лечение на открити рани и повърхностни възпалителни огнища по тялото. Добър при третиране на изгаряния от първа и втора степен.

Как се приема

НОРСУЛФАЗОЛ ВТ се прилага външно, като проблемният участък се посипва с праха. Третирането на раните е допустимо до 3-4 пъти дневно, за срок не по-дълъг от две седмици. Обработената с НОРСУЛФАЗОЛ рана трябва да се остави открита.

Възможни нежелани ефекти

Приложението на лечебния продукт следва да бъде наблюдавано от медицинско лице, тъй като при предозиране е възможна проява на алергични реакции – от леки (сърбеж, зачервяване) до по-сериозни, включително развиващи се до некротични изменения на повърхностния кожен слой.

Кога НЕ БИВА да се приема

НОРСУЛФАЗОЛ не се препоръчва при лечението на бременни и кърмачки. Приложението му при деца на възраст под 14 години следва да се ограничи поради повишен риск от алергични реакции. Продуктът е предназначен единствено за външно приложение; попадането му в устната кухина или очите е опасно!

Не използвайте това лекарство, ако сте проявявали непоносимост към продукти със сулфонамиди. НОРСУЛФАЗОЛ не е подходящ при лечение на пациенти с увреждания на черния дроб и бъбреците, при заболявания на кръвта и сърдечна недостатъчност.

Изключва се употребата на медикамента при бебета на възраст под 60 дни, както и при недоносени новородени.

Взаимодействие с други медикаменти

Приложението на НОРСУЛФАЗОЛ изключва паралелната употреба на локални обезболязаващи от рода на тетракаин, бензокаин, прокаин.

_________

Усреднена цена в аптеките – 1.60 лв за опаковка от 10 г

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *