Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

В Библията има 231 здравни съвети

Библията е най-четената и продавана книга в света

 

библия

Тя е обект на много анализи и проучвания, включително и медицински. Проф. д-р Фред Роснър от болницата „Маунт Синай“ в Ню Йорк заключава, че Светото писание съдържа 213 здравни предписания. Например в Книгата на пророк Исаия смокините се препоръчват при лечение на рани. Днес научно е доказано оздравителното действие на този плод благодарение на съдържащите се в него танини и витамини от група В. Смокините се намачкват, слагат се в марля и тя се фиксира върху раната.

В Библията се споменават мирта, канела, мента, исоп и много други лечебни растения. Те може да се използват както поотделно, така и смесени. В древни времена най-често хората са приготвяли отвари. Но не само. Някои билки се сушат, стриват и се разтварят във вино. Този фармакологичен метод е изключително подходящ в много случаи, тъй като голяма част от активните вещества в растенията са неразтворими във вода. Тяхното полезно действие се отключва само когато билката е накисната в масло или алкохол. Хмелът, който се използва като природен лек срещу доста заболявания, според Светото писание трябва да се избягва от кърмещи жени.

Към това предписание се присъединява и съвременната медицина. Установено е, че растението, както и продуктите, които го съдържат, имат фитоестрогени, чието действие може да потисне образуването на кърма, пише вестник „Всичко за семейството“.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *