Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Напишете оплакванията и проблемите си – това лекува!

Половината от лечението е разбиране от какво точно боледувате.

Като опишете проблемите си, това ви дава увереност, че ще се справите с тях. Самото чувство, че знаете какво ви е ще засили имунната ви система и ще ускори лечението.

–      Проблемът може да се напише на хартия. Нищо особено, просто един празен лист хартия и химикал. Или, ако сте свикнали с компютър, използвайте текстообработваща програма. Каквото и да използвате, ще работи за вас. Основната цел тук е да се опише по-подробно проблема и всичко свързано с него.

–      Започнете с това, което си спомняте – от кога започва всичко. Какво усетихте за първи път, какви съмнения ви връхлетяха.

–      След това опишете какво сте направили досега, за да преодолеете проблема. Навлезте в подробности, колкото можете. Начертайте диаграми, ако се наложи.

–      Опишете всички съвети, които сте получили. Също тези, които сте опитали – лекарства, билки, алтернативни методи и др.п.

–      Непременно отбележете дали не сте си навредили повече, като сте започнали някакво лечение без да се консултирате с лекар.

Ако не сте доволни от личния си лекар, би трябвало да го смените. Но докато решите кой лекар да изберете, идете при хомеопат. Във всяка квартална поликлиника вече има поне по един хомеопат, а дори и повече. Дори ако трябва заплатете 15 лева – това е нормалната цена за първична консултация. Всеки лекар – хомеопат ще ви разпита най-подробно от какво се оплаквате, какви болести сте имали преди, какви са болестите на родителите ви, на братята и сестрите ви и какво лечение сте правили до сега.

Този метод се предполага, че лекува, тъй като писането облекчава стреса, което пък подобрява работата на имунната система. Хормоните, които организмът ни образува, когато е под стрес, нарушават съня, а това пречи на имунната система да работи нормално.

 

Билколечението навлиза все повече в живота ни!

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *