ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Зодиакални болежки и съвети за ликвидирането им!

Какво ли не влияе върху нашето здраве: наследственост, начин на живот, околна среда и дори звездите

 

зодия болести

Неуморните Овни хабят прекалено много енергия и в резултат страдат от безсъние, невралгия, мигрена. Необходима им е белтъчна храна: месо, риба, яйца, както и продукти, съдържащи органично желязо: черен дроб, елда, нарове, орехи.

Телците са предразположени към инфекции на гърлото, заболявания на шийните прешлени и щитовидната жлеза. Трябва да избягват нишестето, сладкишите и мазната храна. Наблегнете на салати от пресни краставици и моркови. Не забравяйте да включите в менюто си риба и морски водорасли, които са много полезни за щитовидната жлеза.

Бронхит, астма, пневмония, анемия, нервно изтощение – това е характерният букет от болестите на Близнаците. Повече си почивайте сред природата, не икономисвайте времето за сън, употребявайте продукти, съдържащи бел тъч и ни и калций: месо, яйца, сирене, ядки, извара, мляко. Силното кафе и пикантните подправки не са безопасни за вас.

Впечатлителните Раци рискуват да си „спечелят“ язва на стомаха и дванадесетопръстника, диабет, панкреатит. За да не се случи това, яжте риба и сушени плодове. Започвайте деня с извара и овесена каша, пийте мляко и билкови чайове с лайка, анасон, глог; откажете се от пастичките и кифличките.

Болестите на сърцето, гръбначния стълб и гърба атакуват Лъвовете. Постното месо и птици, бобови, сирене, яйца ще подобрят кръвообращението. Бадеми, портокали, ябълки, лимони ще снемат нервното напрежение. На обяд няма да ви навреди чаша червено вино. Избягвайте сладкиши и мазни храни.

Храносмилателни разстройства, херния, апендицит, сплитане на червата могат да усложнят живота на Девите. Запомнете: по-малко подправки, кафе и алкохол, повече киселомлечни продукти. Полезни са рибата, говеждото, зеленчуците и пълнозърнестият хляб. За десерт – ябълки и чай от лайка и липов цвят, пише вестник „Феномен“.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *