Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Болен от рак тийнейджър оздравя, докато са очаквали да умре

Щастието споходило младо момче болно от рак с много тежка диагноза, то оздравява докато си е приготвял погребението

Болното от рак момче се казва Дерин и е на 14 години. То е от Великобритания и е било с много тежка прогноза за развитието на болестта. Лекарите направили всичко, каквото могат, за да го лекуват, но на края казали, че му остават само няколко дни живот. Това е много стряскаща новина независимо на каква възраст е човек. Всеки болен от рак или друга тежка болест, след като му се кажа такава прогноза, би започнал да търси лекове и доктори да го лекуват, но Дерин не постъпил така, пише Daily Mail .

рак лечение
Лечение на рак

Той решил да се примири със съдбата си и да започне приготовление за погребалната церемония, която би трябвало да се състои след смъртта му. Момчето поръчал катафалка не от обикновените, а от този тип, от който е била катафалката за погребението на Уинстър Чърчил. Той си поръчал прическа по време на погребалната церемония, с която да бъде поставен в ковчега – розова с кичур коса отгоре като гребен на петле, неговото семейство трябвало да бъде с дрехи като на маскарад и да го изпратят в последния му земен път със съпровод от музикалното датско дуо Junior Senior с песента станала хит за 2003 г. Move Your Feet.

След като си поръчало тези приготовления за пътуването си към гробищата, той по ирония на съдбата оздравял от смъртоносния съвсем мистериозно и неочаквано. Дерин е бил с много тежка диагноза – страдал от рядка клетъчна саркома известна с названието Лангерханс и от левкемия. Лекарите не могат да дадат никакво обяснение на това, което се е случило с него. Момчето има снимка в болницата с розовата прическа и с маркуч в носа, когато са му провеждали процедурите за лечение. Изследванията и диагнозата са били проверени и всичко било точно само не могли да си обяснят мистериозното му оздравяване от рак.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *