Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Котките имат необикновена лечебна сила

Мнозина смятат, че котката спи в района на геопатогенната зона

 

котка лечител

А какво да направите, ако вашият питомец обича да спи например върху краката ви, независимо къде сте ги разположили?

Днес „тестът с котката“ е достоверен само в голяма селска къща, при това не е много сигурен. А в градското жилище има други правила.

Котките биват „лечебни“ и най-обикновени. „Лечебната“ котка според народните вярвания е три или петцветна и задължително котка, а не котарак. Всъщност независимо от пола, цвета и факта на стерилизацията котките могат да лекуват хората – ако искат.

„Лечебната“ котка спи там, където й харесва, докато не й потрябва помощ. Когато тя неочаквано се премести при стопанина си – да кажем от лявата му страна (и той избегне сърдечен пристъп, макар че едва ли ще узнае за това), или върху корема му (и благополучно се справи с проблема с храносмилането), или върху възглавницата до главата му (така котките лекуват мигрена, снемат умората и напрежението) – значи е възникнал проблем.

Но котките обичат себе си и дори на „лечебните“ животни не им харесва дълго да се занимават с глупости. Така че ще ви полекува писаната седмица-две и това е.

Но дори и най-обикновената котка, която няма склонност към биоенергетични практики, „работи“ като жив талисман. От гледна точка на науката, естеството и особеностите на йонизацията на котешката козина (да-да, същата, която е навсякъде из дома ви), могат да премахват стреса, способстват за отпускане на дълбоките мускули (които обикновено постоянно са напрегнати у средностатистическия гражданин). Така че дори котката ви да не е лечебна, вие вече сте направили стъпка към здравето. Естествено, освен в случаите на бронхиална астма или алергия към котешка козина!

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *