БОДИЛАКС – хранителна добавка срещу запек и излишни килограми

Не яжте пшеница и глутенови храни – те са смъртоносни!

Включително пълнозърнестите! Така пише в книгата „Пшеницата – маскираният убиец” от д-р Уилям Дейвис – кардиолог, търсещ истината в здравеопазването.

Той има дързостта да напише книга срещу най-използваното зърно в целия свят и така наречените здравословни пълнозърнести храни, които са станали невероятно резрушителни генетични чудовища!

„Над 80% от хората, които срещам днес са болни от предварителен диабет или диабет. В усилията си за намаляване на кръвната захар, аз помолих пациентите да премахнат всички пшенични продукти от диетата си, основана на простия факт, че с малки изключения, храните, направени от пшенично брашно повишават кръвната захар повече от почти всички други храни. Да, това е вярно, дори и пълнозърнестите храни!” – казва Уилям Дейвис и продължава: „Хората се върнаха няколко месеца по-късно и наистина имаха по-ниска кръвна захар, което е достатъчно условия за отпадане на предварителния диабет. Но това не са всички добри резултати, които те са постигнали – загуба на тегло, значително подобрение или пълно освобождаване от артрит, подобряване на астма достатъчно да се откъснат от 2 или 3 инхалаторни процедури, пълно облекчаване на киселинния рефлукс и симптомите му, синдром на дразнимото черво, изчезване на подуване и скованост на краката! Повечето споделят за повишена умствена яснота, дълбок сън и по-стабилни настроения и емоции. Свидетел съм на още по-невероятен случай как 26-годишен мъж, изваден от строя от болки в ставите на цялото тяло започна да се движи отново без болка!”

Книгата вече е бестселър в САЩ, Великобритания, а вече и у нас. Прочетете я – интересна и много провокативна теория. Основната идея е да не се храним с глутенови храни и ще се излекуваме от всички болести!

Ако спрем да се храним с пшеница и глутенови храни ще се отървем от тлъстините, метаболитния синдром, диабета, чревни проблеми като колит и цьолиакия, високия лош холестерол. Освен това ще подобрим костната си структура и плътност, ще забавим и дори спрем остеопорозата и остеопенията, няма да имаме повече кожни проблеми – псориазис, афти и косопад и даже ще се лишим от ревматоидния артрит и съпътстващите го болки!

 

 

10 причини да ядете киноа – суперзвездата на храните!

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *