БОДИЛАКС – хранителна добавка срещу запек и излишни килограми

Революционно! Кръвен тест открива дали сме разположени към деменция

Създадоха нов кръвен тест, по който ще се открива дали има вероятност човек да развие деменция след години

 Американски учени са създали този тест и предназначението му е да помогне на тези, които са предразположени към заболяването да могат да бъдат лекувани на време и с подходящите лекарства. Екип от изследователи са създателите му и те се надяват да се промени начинът на лечение на деменция. Освен за деменция това важи и за болестта на Алцхаймер, пише Lechitel.net. Те са съпроводени с разрушаване на мозъчните клетки и засега няма подходящо за тях ефективно лекарство.

кръвен тестОт болестта на Алцхаймер и от деменция страдат обикновено възрастни хора, но и в по-ранни години е започнала да се проявява. Това е станало повод да се търси начин за предотвратяването им с ранна диагностика. За страдащите от тях е много трудно да живеят без помощник, но могат сами да се грижат за себе си.

Учените са на мнение, че трябва да се създаде терапия и една от полезните стъпки към създаването и откриването е кръвният тест, с който ще се открива навреме кой би се разболял. Това дава предимство на лекуващите лекари за справянето с този тип болести. Най-вероятно причините се крият в начина на живот и хранене и съвременните придобивки с облъчването от техниката и химическото замърсяване.

Новият кръвен тест ще може да предскаже до почти 100% точност кой би могъл да се разболее от деменция. Срещу болестта ще може да се вземат лекарства с превантивна цел и така по-малко хора ще развиват тежката й форма.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *