Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Най-малката британска абитуриентка е с размери на тригодишно дете

Най-дребничката абитуриентка във Великобритания се готви за своя бал и вече има прекрасна рокля, украсена с камъни “Сваровски”. Ръстът на Джорджия Ранкин е само 81.2 сантиметра.

karlikovost4Тийнейджърката с размери на тригодишно дете се опитва да живее като обикновените хора, но това не винаги е възможно, отчитат от medikforum.ru. Момичето е родено със скелетна дисплазия, която обрича едно дете никога да не порасне и да остане джудже.

Джорджия споделя, че често чува обидни коментари по свой адрес, но се старае да не им обръща внимание. Близките и приятелите й са ангажирани със събирането на една доста сериозна сума от 18 000 паунда: толкова струва електрическата инвалидна количка, която ще позволи на Джорджия да бъде по-самостоятелна и да не се затваря само вкъщи.

Скелетната дисплазия е заболяване, все още недостатъчно изследвано от науката. Джорджия постоянно се измъчва от болки, но дори тези страдания не я лишават от неизчерпаемия й оптимизъм. Момичето е твърдо решено да облече роклята с камъни “Сваровски” и да иде с приятелите си на бал. Доброто отношение на съучениците й е една от житейските опори, които й помагат да се справя с проблемите си всеки ден. Джорджия уверява, че в училище никога не е била тормозена, но на улицата се случва да чува злобни реплики.

“Много е трудно да растеш, но да оставаш безпомощен като малко дете” – признава момичето. И дава за пример нещо съвсем простичко: с нейния ръст е трудно да достигне дори крана и да си налее чаша вода.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *