Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

ПИАСКЛЕДИН / PIASCLEDINE

Съдържа неосапуняеми масла от авокадо и соя, силициев двуокис, бутилхидрокситолуол, желатин, полисорбат 80, титанов двуокис, еритрозин, жълт железен окис.

piaskledinПредназначение

Този продукт е предназначен за лечение на остеоартрити на коляното и бедрото. Той е от клас SYSADOA, характерен със забавеното си и продължаващо действие.
ПИАСКЛЕДИН е приложим и в денталната медицина, подходящ за симптоматично лечение на периодонтит.

Как се приема

ПИАСКЛЕДИН – лекарство за възрастни, е с оптимален дневен прием от една капсула. Капсулата се поглъща цяла, без да се разтваря или дъвче, с чаша вода.
Не превишавайте самоволно препоръчаната доза!

Възможни нежелани ефекти

Приемът на ПИАСКЛЕДИН може да причини неочаквани странични реакции, но те са сравнително редки. Съобщавано е за стомашен дискомфорт и уригване обикновено при прием на гладно. За да избегнете това, вземете ПИАСКЛЕДИН по време на хранене. Много рядко са коментирани чернодробни смущения, болки в стомаха, диария. Не са изключени алергични реакции (кожни раздразнения, зачервяване на очите) към отделни съставки.
Ако забележите необичайни отклонения в здравето си и особено ако те ви притесняват след прием на капсулата, незабавно се консултирайте с лекаря си!

Кога НЕ БИВА да се приема

Този продукт не се препоръчва за бременни и кърмачки.
Не предприемайте лечение с ПИАСКЛЕДИН, ако сте алергични към някоя от съставките на продукта.
Ако имате хронично заболяване и приемате постоянно свързани с него медикаменти, потърсете мнението на личния си лекар за съвместяването на лекарствата.

Взаимодействие с други медикаменти

Не са известни. Обичайна практика е лечението с ПИАСКЛЕДИН в начална фаза да се комбинира с аналгетици, тъй като забавеното действие на продукта известно време не влияе върху усещанията за болка. Дозата на препоръчания аналгетик постепенно се намалява.

_________

Усреднена цена в аптеките – 13.50 лв за опаковка от 15 капсули х 100 мг

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *