ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Народни рецепти при албумин в урината

Накисва се 150 г ечемик за 1 нощ. На сутринта се долива с 1 л вода и се вари 10 мин на тих огън. Прецежда се и отварата се изпива за 1 ден вместо вода.

Смилат се 250 г зърна от фий и хубаво се разбъркват с 250 г мед и сокът на 1 лимон. 3 пъти дневно преди храна се изяжда по 1 супена лъжица.

Смесват се и се разбъркват внимателно по 30 г листа от къпина и стръкове от хвощ и 15 г конопено семе. 2 с. л. от сместа се заливат с 1.5 литра вряща вода. След изстиване отварата се прецежда. Пие се по 100 г 3 пъти дневно преди хранене.

В 500 г бира се накисват 2 с. л. стръкове от дивисил киснат цяла нощ на сутринта течността се прецежда пие се 3 пъти дневно по 100 г преди хранене прилага се в продължение на 5 дена.

Нарязват се 2 с. л. шипки, прибавя се ½ ч. ч. царевични зърна и всичко се залива с 1 л вода. Ври на тих огън 20 мин и след изстиване отварата се прецежда. Изпива се за 1 ден вместо вода. Пие се до прочистване на албумина.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *