Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Как трябва правилно да нанасяте вашите парфюми?

ПарфюмиСветовно известната дизайнерка Chanel винаги е била на мнение, че една дама трябва да нанася ароматните нотки на местата, където иска да бъде целувана. В това има доста скрит смисъл, но все пак ние ще ви дадем наши лични насоки как трябва правилно да обливате кожата си ароматен коктейл.

Точките на пулса

Това са местата по вашето тяло, където кръвоносните ви съдова са разположени максимално близо до кожата. По този начин тези места излъчват топлина, а тя от своя страна ще помогне на вашите парфюми да разкрият по-бързо своя ароматен пълнеж, но и да се отделят по-наситено във въздуха. Същият този принцип се използва при дифузерите на етеричните масла. И така, за да се усеща вашия ароматен коктейл най-силно, просто го нанесете на следните точки на тялото ви – вътрешната страна на китките, зад ухото, под или зад сгъвките на коленете и лактите ви, а също така и в областта на шията. Така вашият дамски парфюм през целия ден ще реагира на топлината на тези места, отделяйки по-силно аромата си във въздуха.

Внимание!

Когато нанасяте вашите парфюми на зоните близки около устата, бъдете внимателни да не се нагълтате ентусиазирани от приказното ухание, защото тези малки флакони щастие може и да ухаят омайно, но в никакъв случай не са вкусни  на вкус.

Как правилно да нанасяте вашите ароматни изкушени?

Първият начин е да пръснете малко количество на местата като шията, косата, китките ви и така нататък. Има и друг вариант за нанасяне, тоест с леки потупващи движения на местата, където желаете да наблегнете на вашия нов аромат за милиони. Тук искаме да вметнем една скоба и да разбием вечната женска заблуда, че ако нанасят техните парфюми на китките, тогава задължително трябва да ги разтъркат. Така само ще „убиете” аромата и ще го притъпите, така да се каже, затова не го правете.

Освен това много погрешно схващане е, че трябва да пръснете уханието във въздуха и след това да минете през ароматния облак. Този метод не само, че е напълно не ефикасен, но също така по този начин се губи част от красотата на аромата, така че в никакъв случай не правете така.

Следващият ни съвет е винаги да нанасяте аромата преди да сложите вашите бижута, накити, украшения или пък дрехите си. Причината за това е, че много голяма част от парфюмите оставят петна на материите или пък на металите, които се премахват трудно, а част от тях дори не могат да бъдат махнати. Ако въпреки това сте решили, че желаете да ароматизирате някоя ваша дреха, тогава преди да го направите, тествайте реакцията на материята върху компонентите на ароматния еликсир на скритите места.

И така, ако искате вашите парфюми от Parfumi-shop.net  да са максимално наситени и трайни, тогава нанасяйте лосиони за тяло и другите продукти от същата линия. Така ще ухаете на вашето любимо ухание през целия ден!

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *