Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Виж какво се случва, когато прекалиш с лютото!

58-годишна жена остана без стомах след обилна гощавка с люта китайска храна.

chilКитайката от провинция Цзянсу изяла порядъчно количество традиционна храна с голямо количество люти подправки, описват от topnews.ru. Няколко часа по-късно тя била докарана в местна болница с ужасни болки в корема. Диагностиката показала, че стените на стомаха й се разпадат и тя трябва спешно да бъде оперирана.

Операцията била извършена без отлагане. Именно тогава медицинският екип станал свидетел на нещо невиждано. След като отворили пациентката, хирурзите установили, че увреденият стомах трябва да бъде ампутиран като животоспасяваща мярка. Лекарите били шокирани от факта, че процесът на стомашен разпад продължавал пред очите им, а след отстраняването на органа той буквално се стопил. Събитието изглеждало така, като че ли стомахът е балон със запалителен газ.

Медиците не са дали обяснение за необичайния казус. Според неофициални коментари обаче причина за злополучния епизод е както чудовищното количество люти подправки, така и солидното “притикване” на пикантните залъци с щедри глътки алкохол. Има вероятност в организма на лакомницата да се е образувало изключително голямо количество етанол. По данни от здравното заведение случаят все още не е изследван докрай и за каквито и да било заключения е още рано.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *