ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Какво се случва, ако смесиш виагра с екстази?

Лекари от различни страни алармират за нова опасна мода сред мъжете. Те вземат едновременно виагра и екстази, за да превърнат секса в еуфоричен пик. За последиците не си дават сметка.

viagraСмесването на двете лекарства може да предизвика реакция, известна в медицината като серотонинов синдром. Това е смъртоносно опасна реакция, коментират от medikforum.ru. Изследователи от Сидни са проучили ефектите от споменатото комбиниране и с основание бият тревога.

Около Деня на Свети Валентин продажбите на виагра нарастват с 25% и експертите коментират, че в този ден немалко мъже очакват да получат специална наслада от секса. Клубният наркотик екстази дава усещането за еуфория, а виаграта допринася за дълга ерекция, което в съчетание вероятно е представата за незабравим секс.

Мъжете, които решават да направят нещо подобно, не знаят, че комбинирането на двете лекарства стимулира производството на наднормено количество серотонин. Това е хормонът на удоволствието и той действително повишава настроението. Но при излишъка на този хормон се проявява серотониновият синдром – дезориентация, халюцинации, тремор на крайниците, припадъци. В тежките случаи това приключва с аритмия, кома и смърт.

Особено опасно е това, че за еуфоричен секс мечтаят не мъжете над 50, а младежи, които нямат проблеми с ерекцията. Именно те търсят остри усещания и комбинират виаграта не само с екстази, но и с други наркотици. Под въздействието на виаграта младите хора са готови да правят секс часове наред, а наркотиците поддържат силите им. А всяка комбинация на виагра с наркотични препарати създава опасности за здравето и живота.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *