Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Когато се възпалят белите дробове помага букет от билки

Смесват и се разбъркват внимателно по 30 грама цвят от бял равнец, стръкове от пелин, листа от жиловлек и 60 грама стръкове от жълт кантарион. 3 чаени лъжички ор сместа се заливат с 500 мл вряща вода. Варят се на тих огън 10 минути и след изстиване отварата се прецежда. Пие се 3 пъти дневно по 100 грама преди хранене.

Смесват се и се разбъркват внимателно 50 грама корени от пирей, 40 грама листа от подбел, 20 грама цвят от бъз, 10 грама листа от люляк и 60 грама стръкове от коприва. 1 супена лъжица от сместа се залива с 600 грама вряща вода. Ври 15 минути на тих огън и след изстиване отварата се прецежда. Пие се по 1 кафена чашка 3 пъти дневно преди хранене.

Смесват се и се разбъркват внимателно 50 грама корени от троскот, 40 грама листа от подбел, 20 грама цвят от бъз, 10 грама листа от люляк и 30 грама листа от коприва. 2 супени лъжици от сместа се заливат с 600 грама кипяща вода. Врат 10 минути и след изстиване отварата се прецежда. Пие се 3 пъти дневно по 1 кафена чашка 30 минути преди хранене.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *