ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

ФЛЕКС КОД сироп/ FLEX CODE syrup

Съдържа глюкозамин сулфат, хондроитин сулфат, МСМ (метилсулфонил метан), нискомолекулна хиалуронова киселина (Phylcare® XLW 50kDa)

flex-codeПредназначение

ФЛЕКС КОД сироп е продукт от ново поколение, предназначен за лечение и профилактика на заболявания в опорно-двигателния апарат. Има доказан лечебен ефект при артрози, ревматоиден и псориатичен артрит, възпаления и болезнени състояния следствие на възрастови промени и преумора, скованост и дискомфорт в ставите, битови и спортни травми. Сиропът ФЛЕКС КОД може да се прилага успешно като профилактично средство срещу описаните проблемни състояния на опорно-двигателния апарат, както и от активно спортуващи против преждевременно износване на ставите и ставния хрущял.

Как се приема

Сиропът е за еднократен прием веднъж на ден по време или след хранене, до 20 мл разтворени в чаша с вода. Лечебен ефект се постига при редовен тримесечен прием. След пауза от 2-3 месеца при необходимост терапевтичният курс може да се повтори.
Като профилактично средство е достатъчно да се вземат до 10 мл дневно.
Предимството на ФЛЕКС КОД сироп е течната форма, която позволява бързо да бъде постигнат максимален терапевтичен ефект при висока концентрация на основните ингредиенти. Според специалистите сиропът е сполучлива алтернатива на вътреставните инжекции при износен хрущял и възпаления, но без неприятните травматични моменти.
ФЛЕКС КОД е единственият продукт на родния пазар, който съдържа специално произведената за перорален прием нискомолекулна хиалуронова киселина Phylcare XLW 50 kDa. Съставките на продукта комплексно са познати и от други подобни, но единствено чрез този се гарантира пълноценният им дневен прием във форма и дозировка, способни да постигнат лечебен ефект.

Възможни нежелани ефекти

Няма данни за негативни последици от приема на продукта.

Кога НЕ БИВА да се приема

Не се препоръчва прилагане на ФЛЕКС КОД при бременни и кърмачки. Поради естеството на продукта не е логично да се очаква приложението му при пациенти деца. По препоръка на производителя ако това в изключителни случаи е необходимо, децата трябва да имат навършени 6 години.
ФЛЕКС КОД не променя функционирането на нервната система, не се отразява на паметта и концентрацията на вниманието.

Взаимодействие с други медикаменти

Не са известни.

Усреднена цена в аптеките – 56 лв

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *