Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Момченце на 3 години се излекува от безсъние с… половин банан

deteВсеки родител знае, че не е лесна задача да се приспи малко дете. 3-годишният Аарон от Великобритания обаче не е можел да спи по цели нощи, съобщава „Дейли мейл“. Майка му разказва как малкият й син се е събуждал, крещейки, че го гонят чудовища и паяци. Загрижената родителка е опитала различни методи, за да помогне на рожбата си, и накрая намерила решение – половин банан.

Госпожа Батърсби и нейният мъж Матю Хопкинс са опитали всичко, за да помогнат на сина си да спи нормално през нощта. Те дори посетили Центъра за развитие на детето в местната болница, за да получат съвет за някакво лечение. Специалистите им казали да пробват с успокояваща музика, смяна на цветовете в стаята и т.н., но и това не bezsanie bananпомогнало.

Жена на име Доусън, която също има неспокойно дете, основала благотворителна кампания за деца с такъв проблем в Детската болница в Шефилд. Госпожа Батърсби е била посъветвана да даде на Аарон половин банан преди лягане. И наистина животът му внезапно се променил! След семинара на 17 януари т.г. неспокойният малчуган започнал да спи без да се събужда.

„Много съм изненадана и съм страшно щастлива!“, споделя радостта си майката.

Сега и двамата родители се радват, че нямат проблем. А Аарон е щастлив, спи спокойно и не крещи през деня, за разлика от преди.aaron

bezsanie bananНе е известно как точно бананът помага на момчето. Лекарката Сандра Далтон-Смит предполага, че това се дължи на факта, че бананите са отличен източник на магнезий и калий, които помагат на мускулите да се отпуснат.

Експерти казват, че пълнозърнестият хляб и фъстъченото масло също помагат при неспокоен сън.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *