Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Учени: Затлъстяването е необратимо!

Много изследвания съдържат обобщението, че затлъстяването е неизлечимо. По-голяма част от хората със свръхтегло, които смъкват част от килограмите си, след време пак си ги възстановяват. Счита се за успех, ако един едър човек успее трайно да се раздели с 4 до 7 килограма.

fatЗатлъстяването не може да бъде победено, признават учените. Те се позовават на статистиката, а тя е еднозначна: единици са онези, които успяват да отслабнат чувствително и да съхранят новия си силует. Но както и да се стремят към промяна, те изобщо не могат да достигнат физиката на слабия човек, коментират от medikforum.ru.

Винаги може да се каже, че е достатъчно просто да не се яде. Но опитайте да го направите в продължение на няколко денонощия! След 72 часа стомахът ще изпрати до мозъка ви тревожен сигнал и ще поиска да го напълните – а на този сигнал трудно може да се устои. Тъкмо такива преживявания са присъщи на пълните хора, които са решили да пробват някоя диета. Усещането за вълчи глад не ги напуска до края на дните им, ако не успеят да намерят в себе си сили да се противопоставят.

Силно отслабналият човек, който се е разделил с десетина и повече килограми, е много различен от изначално слабия човек. Той е различен физически, химически, психологически ако щете. Физкултурата за него не е така ефективна, както за слабия. Мастните депа се натрупват много по-бързо, желанието да натъпчат стомаха си с каквото и да е е по-силно и по-често от това на кльощавия.

Едрите хора, които все пак успеят да смъкнат килограми, обикновено развиват обсесивно-компулсивни разстройства. Да се чуди наистина човек какъв е смисълът на изтерзаващата диета, щом ролите “слаби-дебели” отдавна са раздадени за цял живот?!

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *