Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Уникален случай! Тийнейджър се събуди от кома след лечение с… рибено масло!

komaУникален случай шокира света и зарадва хиляди хора! Младо момче на име Грант Върджин от Калифорния се събуди от кома след нетрадиционно лечение с… рибено масло, пише „Дейли мейл“.

Грант изпада в кома през месец септември 2012 година след жесток пътен инцидент. Момчето е блъснато от кола, а виновникът го зарязва на пътя в безпомощно състояние. Няколко часа след това той е закаран в болница, но лекарите не дават никаква надежда за възстановяването му.

„Съжаляваме, но щетите върху мозъка му са непоправими“, отсичат медиците.

„Тогава сякаш ни казаха: „Няма никакъв смисъл да се борите с живота на сина си!“, спомня си майката Джей Джей Върджин.

Семейството на Грант обаче не приема мнението на лекарите и решава да направи всичко по силите си, за даgrant-virgin помогне на момчето. Майката и бащата на младежа опитват какво ли не, като накрая откриват, че рибеното масло може да свърши чудеса със здравето на сина им. Така и става! Нетрадиционното лечение с рибено масло дава резултат и момчето започва да се възстановява. Лечението включва натривки на тялото му със специален крем, който е с високо съдържание на прогестерон, и прием на рибено масло, богато на Омега3.

Към днешна дата младежът не се е възстановил напълно, но вече се чувства по-добре и има шанс да оздравее и да води нормален начин на живот.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *