ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Появяването на много кариеси едновременно трябва да се изследва

Здравейте! На 25 години съм, а за по малко от годна ми се появиха шиечни кариеси на почти всички зъби.При консултация със стоматолози така и не се разбра каква може да е причината, тъй като заболяванията, които ми изброиха нито в детските ми години, нито в момента съм ги имала.Какво смятате вие и знаете ли за медикаменти, билки или каквото и да е, което може да предотврати това разрушаване, тъй като ме притеснява, че след като се пломбират могат да се появят примерно от другата страна на зъбите?

Гергана Смилкова

Здравейте! Трудно е да се отговори еднозначно на Вашия въпрос, тъй като трябва да Ви прегледам, да направя серия изследвания, за да кажа каква е причината. Струва ми се, че за Вас би било по-важно да си запазите зъбите, оставете търсенето на причината за научните работници. В тази връзка бих Ви предложил да дойдете на преглед, естествено че няма да подмина и търсенето на причината, и да Ви пломбирам качествено кариесите. Добре е след това да посещавате кабинета на всеки четири месеца за контролни профилактични прегледи, за да се диагностицират евентуалните нови кариеси съвсем в начален стадий. Консултативният преглед е 25 лв. Една пломба с най-модерен композит е от 25 до 45 лв.

За повече информация пишете на e-mail pfhristov@einet.bg

Д-р Христо Христов

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

От първия до “Появяването на много кариеси едновременно трябва да се изследва

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *