ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

58-годишна баба ще роди внучката си

Американската гражданка Юлия Наваро е бременна в осмия месец. В началото на февруари тя трябва да роди…внучката си!

baba58-годишната Юлия решила да стане сурогатна майка, за да помогне на собствената си дъщеря. Младата Лорена и съпругът й са женени от три години, разказват от woman.ru. За това време дъщерята на Юлия десетина пъти правила спонтанни аборти. Не можела да износи бременностите си и лекарите я посъветвали да прибегне към варианта със сурогатната майка.

Първоначално на тази роля се съгласили най-добрата приятелка на Лорена и сестра й, но по-късно младите жени се отказали. Тогава се намесила Юлия Наваро. След сложен семеен разговор фамилията се обединила около варианта бебето на Лорена да бъде износено и родено от майка й. Известни възражения имали и лекарите заради възрастта на жената. Част от тях смятали, че организмът на застаряващата Юлия няма да е в състояние да се справи с такава отговорна мисия.

След тримесечно хормонално лечение Юлия се подложила на инвитро процедура. В утробата й имплантирали ембрион, създаден от генетичните материали на дъщеря й и зет й. Седмици наред фамилията била посещавана от психолози, които подготвяли всеки един от тях за ролята, която ще играят в живота на бъдещото дете.

В щата Юта, където живее семейството, за инвитро се плащат 60 000 долара. Юлия е приела да роди внучката си срещу половината от парите. Част от тях има намерение да изпрати в благотворителни фондове, подкрепящи перуански сираци.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *