Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Протеин на оцеляването спасява при рак на гърдата!

Особен вид белтък, който се съдържа в тялото на 60% от жените, може да съхрани живота им при диагноза рак на млечната жлеза.

rakaТези жени не се нуждаят от химиотерапия или мъчителни облъчвания, твърдят учени от британския Nottingham Trent Universiti. Благодарение на това откритие на много жени ще бъдат спестени мъчителните процедури след обичайната операция, коментират от medikforum.ru. Всеки случай ще се преценява индивидуално, за да е ясно дали въпросният протеин е налице и дали неговата концентрация е достатъчна, за да не се предписват споменатите процедури.

Изследователите установили, че жените с високо ниво на въпросния протеин обикновено имат слабо агресивни тумори. При тях рецидивите се появяват след дълго време, а смъртността в рамките на 5 години след диагностицирането е най-ниска. Протеинът на оцеляването е известен в науката с кода DACH1.

“Ракът се проявява по различен начин у всеки човек: нямаме универсален сценарий за лечението му” – признава един от авторите на изследването, професор Греъм Бол. Протеинът DACH1 се оказва много добър инструмент, с чиято помощ се изяснява именно индивидуалната ракова история на всяка пациентка. Може да се прави конкретна прогноза за преживяването й и да се прецени дали само хирургическата намеса е достатъчна.

Новините от британския университет са още едно доказателство, че за всеки онкологично болен пациент трябва да се разработва индивидуална терапия. Това с особена сила се отнася за рака на млечната жлеза; всъщност именно този индивидуален подход е бъдещето на онкологията.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *