ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Три сигурни признака на старостта

Ако лицето ви е сияйно и без нито една бръчка, а силуетът е строен – това все още не означава, че старостта е победена. За да я отложим, да задържим още малко младостта, трябва здраво да се потрудим в няколко посоки.

stariГрижите за добрата визия включват много неща – от здравословното хранене до редовното посещение при стилиста, отбелязва medikforum.ru . Професионалистът е най-компетентен за това – от какво се нуждаете. Така например един цвят на косата може за 35-годишната жена да е освежаващ, а за 55-годишната състаряващ.

Кои са признаците на остаряването?

* Ранното побеляване на косата. Понякога това се случва и на хора под 30-годишна възраст. Ярък пример е Кейти Холмс. На последните си снимки тя изглежда свежа и млада, а онези отпреди две години показват запусната, посивяваща жена на средна възраст. Известни са проблемите й при развода с Том Круз – очевидно въпросните фотографии са от времето на раздялата, когато Кейти не се е грижила за себе си. Холмс е ярък пример за това как за няколко месеца можеш да остарееш с 10 години.

* Набръчканата шия. За тази част от женското тяло грижите започват още на младини: шията се подхранва с овлажняващи кремове с антиоксиданти и витамин Е. Ако това не се прави – положението става неспасяемо след време. Дори всичко останало да е както трябва, гънките по шията ще кажат каква е истинската ви възраст. Решението – ако сте суетни – е да прикривате това място с шалчета, високи яки и бижута.

* Ръцете говорят сами за годините! Ако искате да спестите някоя и друга година – носете ръкавици! Така прави Мадона. Заниманията във фитнеса правят тази част на тялото по-груба, също както при физически труд. Изпъкналите жили и сухата, петниста кожа не са привилегия на младите. Ръцете остават красиви, ако ги глезите: през лятото да не са изложени продължително на слънце, а през зимата – на студ. Не забравяйте подхранващите и овлажняващите кремове и гелове. Ако не го правите от млади години, а държите на добрата си визия, вероятно ще се наложи да търсите пластичен хирург.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *