Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Черният чай помага да смъкнем кръвното

Черният чай е популярна напитка; популярността му е сравнима с тази на водата!

teeТова е добро тонизиращо средство – но колко хора знаят, че умереното пиене на хубав черен чай нормализира артериалното налягане?

Постоянната употреба на черен чай смъква високите стойности на кръвното налягане, уверяват от www.lechenie-narodom.ru . Важно е това да се знае от хипертониците. Повишеното артериално налягане в пъти увеличава риска от възникване на сърдечни патологии. Освен това черният чай поддържа тонуса на кръвоносните съдове. Това е твърде важно за всеки човек, навършил 30 години. В някои култури чаят има точно такова предназначение, паралелно с приятните минути около топлата чаша.

Някой може да опонира, че смъкването на кръвното с няколко деления на апаратния циферблат е нещо несериозно. Толкова се постига наистина чрез пиенето на чай – но все пак тук няма медикаментозна намеса, а и въпросните няколко деления понякога са фатални. За здравия човек това може и да е малко, но в мащабите на планетата означава 10-процентно съкращение на риска от хипертония. Освен това рискът от инфаркт намалява със 7%, а от инсулти – с още 10%. И всичко това е единствено народна практика: интуиция, потвърдена и от медицината.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *