Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Рецепта за лекарство против бактерии, вируси и паразити!

Повечето болести са причинени от бактерии, вируси и паразити. Тук ви представяме едно уникално лекарство, с което да обезвредите наличието им в организма ви.

Съставките на рецептата за уникално лекарство:

3 средно големи глави чесън

3 средно големи глави кромид лук

3 с.л. настърган пресен корен от джинджифил

3 с.л. настърган пресен корен от хрян

3 люти чушлета

Домашен нефилтриран, недестилиран суров ябълков оцет.

Приготвяне:

Чесънът, лукът и чушлетата се нарязват на ситно. Поставете всички продукти в един стъклен буркан, като те трябва да заемат ¾ от обема му. След това напълнете до горе с ябълковия оцет. Затворете с капачка и разклатете енергично. Запишете датата, на която сте го направили и изчакайте 14 дни. Бурканът се разклаща най-малко веднъж на ден.  След 14-тия ден се прецежда през тензух или марля. Продуктите, които остават в марлята могат да се използват за добавка при варене на месо, а също и за дресинг на салата.

Дозировка:

Пийте по 2-3 супени лъжици 3 пъти на ден, когато сте болни. Жабуркате в устата и поглъщате. Ако нямате сериозни оплаквания – вземайте 2 супени лъжици след вечеря, за да запазите организма си чист от бацили и паразити.

Тоникът се съхранява на тъмно място. За целта увийте буркана с хартия. Има трайност до 1 година.

Този тоник е изключително мощен, защото всичките съставки са пресни и биологично чисти. Той стимулира максимално циркулацията на кръвта, защото това са най-добрите детоксикиращи билки. Тази рецепта е помогнала на много хора срещу най-смъртоносните болести.

Познаваме хора, които препоръчват сместа да се яде с хляб и сирене, но това е много пикантно и може да ви причини проблеми със стомаха. Затова рецептата трябва да се взема редовно и по начин, който ви посочихме.

СПЕЦИАЛНО ПРЕДЛОЖЕНИЕ: за силен имунитет и защита от вируси
СПЕЦИАЛНО ПРЕДЛОЖЕНИЕ: За силен имунитет и защита от вируси!

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

От 5 до “Рецепта за лекарство против бактерии, вируси и паразити!

  1. Диан каза:

    Колкото и странно да звучи, след известен период на прием , това лекарство започна да ми харесва. Вече искам да го пия не заради полезните му свойства , а просто заради вкуса му – много ми харесва.
    Единствено не ми понася на гладно – на гладно не бива да се пие. На гладно започва да ми се гади и това трае няколко минути.

    • Спасова каза:

      Тази рецепта може да се взема всяка вечер, за да предпазва организма от болести. Но ако сте болни, започнете да вземате по 1 лъжица, три пъти на ден поне един месец.

  2. Галя Симеонова каза:

    В „Рецепта за лекарство против бактерии, вируси и паразити!“ е упоменато „Затова рецептата трябва да се взема редовно и по начин, който ви посочихме.“ Интересувам се каква е продължителността на прием, прекъсване и нов прием!Благодаря предварително за разяснението!

    • Спасова каза:

      Не е необходимо прекъсване – може да се ползва непрекъснато. Но ако ви стане досадно, направете почивка по ваша преценка. Тези съставки не могат да се предозират.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *