Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Невероятните лечебни рецепти, които гонят грип и настинка са ето тези!

Полезни за укрепване на здравето са натуралните напитки

 

грип,

Настойка от сушени плодове с мед: 1 с.л. мед, 1 с.л. плодове от шипки, 1 с.л. изсушени плодове от касис, 1 с.л. изсушени малини се заливат с 1 л вряла вода и киснат 15 минути. Пие се по 0,5 чаша 15 – 20 мин преди хранене 3 пъти на ден.

Напитка „Сибирско здраве“: 0,5 кг червени боровинки, чаша орехови ядки и 3 зелени ябълки с кората, нарязани на кубчета. Добавете 0,5 чаша вода и 0,5 кг захар. Варете на бавен огън, докато не закипи, след което насипете в буркани. Приема се по 1 с.л. за укрепване на имунитета сутрин и вечер с чай.

Медена напитка с лимон: в 1 ч.ч. топла преварена вода се разтварят 25 г мед, добавя се сокът на половин лимон и се изпива. Напитката помага да се справите със симптомите на слабост, оказва лечебно и укрепващо действие.

Напитка „Есен“ за повишаване на съпротивителните сили при инфекции: 2 с.л. изсушени плодове от офика, 1 с.л. сушени кайсии, 1 ч.л. маточина и 1 ч.л. без-стъблена иглика. Залейте сместа с 1 ч.ч. вряла вода, кипнете и оставете да кисне няколко часа. Пие се 3 – 4 пъти дневно.

Много е полезно в обикновения чай да се добавят цветове от ехинацея – растително лекарствено средство, често използвано за лечение на простуда, пише вестник „Феномен“.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *