Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Гневните хора боледуват по-лесно и оздравяват по-трудно

Ненавистта, изразена във формата на гняв, се ражда от трудната зона на недоброжелателството и всъщност не би трябвало да е сериозен опонент

 

гняв

Всеки здрав човек, който вижда колко уязвими са съществата, как те търсят щастие и при това поради незнание вършат неща, които могат да им причинят само страдание, навярно е способен да развие дълбоко съчувствие към всички. Би трябвало в проблемните хора да се виждат объркани пациенти, а не врагове. Ако някой съзнателно се опитва да бъде неприятен, по-лесно е да бъде спрян с разумни доводи, отколкото с желание за мъст или чувство на негодувание. Позволявайки на негативните реакции да ни станат навик, ние изпълваме живота си с разочарования и отхвърляне.

Най-смущаващото е, когато хора, които някога са споделяли велики идеалистинни мечти и възгледи или интимни преживявания в любовта, след това се превръщат в противници. Такова поведение е много болезнено и причинява огромна загуба за време. В подобни случаи е по-добре да ограничим своите лични очаквания, отколкото да действаме против бившия партньор. Ако хората се разделят, отправят лоши пожелания един към друг, процесът на достигане на зрялост, който е започнал в, периода на взаимоотношенията, спира. Това означава, че все едно нищо не сме научили. Ако същите проблеми възникнат с няколко партньори поред, трябва да признаем, че за всички трудности всъщност сами сме си виновни. Иначе те не биха се случили – или не бихме ги възприели сериозно и не биха ни причинили болка. Ако забележим как с нас се проявява устойчива схема на възникване на тежки чувства, добре е да знаем, че това по всяка вероятност далеч не е първата ни поява на този свят и че неведнъж сме пропускали възможността да поработим над този проблем, пише вестник „Феномен“.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *