Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Бременността излекува от рак обречена жена!

Млада американка оздравя от рак на матката, след като изненадващо научи, че е бременна.

pregnantМладата Никола Велер имала някои гинекологични проблеми, заради които отишла на лекар. Прегледът и изследванията показали, че въпреки спиралата, която носела, жената била бременна в седмата седмица. Но шокиращата за нея новина била друга: едновременно с бременността й открили рак на матката, описват от meddaily.ru . Докато се консултирали какво да предприемат и периодично контролирали състоянието на пациентката си, лекарите изведнъж установили, че туморът започва да се разпада. Нямало друго обяснение: развитието на бременността предизвикало обратно развитие в злокачествената тъкан.

Това според специалистите е уникален случай, коментират от The Daily Mail. Ракът наистина бил в ранен стадий, но туморът вече бил с внушителни размери. Бременността на Никола била проследявана с особено внимание и преди раждането от тумора имало само незначителни среди.

Родило се здраво бебе, самата Никол се възстановила бързо от раждането и всички по-късни контролни прегледи категорично установявали отсъствието на ракови клетки в организма й. Лекари коментират, че понякога женските хормони провокират злокачествени процеси в организма. В случая станало обратното: но как точно, никой не може да каже. За Никола това си е направо чудо!

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *