Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Не яжте това за закуска!

zakuskaВсички знаем, че закуската е важна. Но знаете ли, че това, което си избираме да хапнем, може да бъде причина за един не толкова добър остатък от деня. Не само това, но здравословна закуска www.generica-farmacia24.com всяка сутрин може да намали риска от заболявания като рак и диабет. Ето и храните, които не трябва да ядете за закуска, според Huffingtonpost.com:

Бекон, шунка и наденица

Преработеното месо има нитрати , които са причинители на рак на дебелото  черво. Институтът за изследване на рак публикува списък на десетте неща, които можете да направите, за да намалите риска от рак. Избягване на нитрати е номер едно от тях. Какво означава това за тези, които закусват месо? Време е да си намерите друг вариант.

Захаросани зърнени култури

Няма как да разграничите вредните храни и сладкият корнфлейкс. Някои зърнени храни са пълни с въглехидрати и захар. Когато ги ядете, кръвната захар бързо се вдига, а след това рязко спада. Най-вероятно не искате енергия ви да се изчерпа в началото на деня, така че най-добре е да се избегнат тези видове зърнени култури. Вместо това, изберете такива с по-високо съдържание на фибри и протеини. Искате друг вариант? Добавете ленено семе или орехи, съдържащи протеини и фибри .

Готови палачинки с изкуствен кленов сироп

Докато естествения кленов сироп е здравословен подсладител, има много изкуствени видове сироп на пазара, които са пълни с високо фруктозо – царевичен сироп. Подсладител, който се извлича от царевица, присъства в повечето преработени и пакетирани храни. Високото съдържание на фруктоза и царевичен сироп може да доведе до затлъстяване и висцерална мастна тъкан, която се съхранява между органите. Тази мазнина води до рак. Според проучване, употребата на фруктозо – царевичен сироп води и до диабет.

Вие какво ще закусите?

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.